Opbergtips (producten, make-up, armbanden)

Opbergen (19)2

Make-up, proefmonstertjes, nagellak, sieraden en andere producten: bijna elke vrouw heeft het wel en houdt ervan. Maar waar je berg je al deze spullen dan op? Want alles in een la gooien, werkt natuurlijk niet 😉 Lees verder voor mijn tips!

Jars Opbergen (1)2Op de allereerste foto van het artikel zie je mijn ladekastje waarin ik veel producten bewaar. Van nagellak tot bodylotions. Maar ook bovenop het kastje bewaar ik iets: namelijk proefmonstertjes! Deze leuke ‘jars’ heb ik van de Action voor ongeveer 1,50 denk ik. Opbergen (7)2 De meeste proefmonsters die ik heb komen van The Bodyshop. Je krijgt namelijk bij je aankoop vaak een tester erbij. Maar ik heb ook een paar van de schoonheidsspecialist. En ook zijn een paar los gekocht en daar heb ik zelf een fijn product in gedaan. Dit zijn onder andere maskers, bodybutters en crèmes.
Opbergen (16)2 Het is heel simpel, ik heb ze gewoon gevuld met alle testers en proefmonsters. Ik vind het erg leuk staan en het is ook nog eens erg handig.

Oude Glossyboxen/cadeauboxen

Opbergen (26)2

Ik heb een aantal keer een abonnement gehad op de Glossybox, die inmiddels is overgenomen door Prettybox. Al mijn oude glossyboxen heb ik bewaard en gebruik ik nu om van alles op te bergen. Op de foto’s hierboven zie je mijn make-up lade. In de voorste box zit mijn dagelijkse make-up en in de box erachter make-up die ik iets minder draag.

Opbergen (34)2 Ook in de lade eronder heb ik een glossybox staan. Deze is gevuld met verzorgingsproducten en spullen voor m’n lenzen. Ik vind dit een hele handige manier om de glossyboxen te hergebruiken!

PicMonkey Collage1

In andere lades heb ik nog meer boxen liggen. Dit zijn onder andere boxen van cadeausets, op deze manier kun je die ook hergebruiken. Je ziet mijn nagellak in een doosje staan en daar omheen meer spullen voor m’n nagels. Ook zie je nog twee boxen waarin onder andere parfums, bodylotions, zonnebrand en nog meer producten zitten.

Mandje
Opbergen (23)2

In mijn nachtkastje heb ik een mandje staan met mijn favoriete verzorginsproducten, deze gebruik ik (bijna) elke dag. In plaats van een box kun je dus ook een gewoon een mandje gebruiken. Ik heb deze gekocht bij de Kringloop voor ongeveer 20 cent geloof ik.

(In dit artikel kun je lezen over mijn favoriete verzoringsproducten: https://yvonnedo.wordpress.com/2014/04/10/mijn-6-favoriete-verzorgingsproducten/)

Armbanden opbergen

Opbergen (48)2

Als laatste heb ik een handige opbergtip voor armbanden. Ik heb mijn armbandjes om twee flesjes gedaan. Dit blijft goed zitten, je ziet precies welke armbanden je hebt en het staat ook nog eens leuk! De flesjes heb ik voor 15 cent per stuk gekocht bij de kringloop. De armbandjes komen allemaal uit Kroatië, in elk stadje heb ik 1 gekocht. Ik draag ze eigenlijk niet meer, maar het is toch een leuk aandenken.

Hoe berg jij je make-up, producten en armbanden op?

Advertenties

12 gedachtes over “Opbergtips (producten, make-up, armbanden)

  1. Wat een fijne opbergtips! Ik had ook glossyboxen gebruikt om spulletjes erin te bewaren, maar nu berg ik ze allemaal in een grote ladekast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s