Texel dag 3

P1130467(2)
Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen in de vorige blogposten (Texel dag 1 en dag 2) was ik een paar daagjes naar Texel met vriendinnen. De derde dag was helaas de laatste dag, maar we hebben het erg leuk gehad. Lees hier een verslagje van Texel dag 3.
IMG_1984
IMG_1985

Het was ’s ochtends heerlijk weer, waardoor we het liefste gewoon nog een dag wilden blijven en naar het strand wilden gaan. Maar helaas komt aan alles een einde. We hadden wel langer kunnen blijven, maar we hadden allemaal wel een afspraak die donderdagmiddag of moesten werken. Nadat we alles hadden ingepakt en driedubbel hadden gecontroleerd of we niks vergeten waren, gingen we weg. Vanaf de camping zijn we om 9:25 gaan fietsen naar de boot. Het tempo zat er goed in. Op de heenweg duurde de fietstocht ander halfuur, dus we zouden het moeten redden om de boot van 11 uur te halen. Het laatste kwartier moesten we echter nog een lang stuk langs de dijk fietsen. Toen begonnen we ons zorgen te maken dat we de boot niet zouden halen. Dus toen gingen extra snel fietsen.

P1130482Na supersnel de twee huurfietsen ingeleverd te hebben, liepen we snel naar de boot. Eén van de meiden riep nog: ”Yes we hebben hem gehaald!” En toen ging de slagboom net dicht en konden we niet meer erin. We hadden de boot gemist. We keken op de onze mobiel en het was 11:01. Op 1 minuut hebben we de boot gemist. Eerst wel even balen natuurlijk, maar we zagen het al snel positief in. Nu hadden we een uurtje langer op Texel en het was lekker weer. We zijn lekker in het zonnetje gaan zitten met uitzicht over de zee. En met een bakje patat erbij, vloog de tijd. De boot van 12 uur haalden we gelukkig wel, haha.

 

Het waren echt hele gezellige dagen waarin we veel leuke dingen hebben gedaan. Dit was mijn eerste (mini)vakantie zonder ouders en ik vond het heel goed gaan. Het is erg leuk om de vrijheid te hebben om zelf te bepalen wat je koopt tijdens de boodschappen doen, wat je allemaal voor activiteiten gaat doen, etc. En Texel is een prachtig eiland, ik kom zeker nog eens terug!

Waar ging jij heen toen voor je het eerst zonder ouders op vakantie ging?

Advertenties

4 gedachtes over “Texel dag 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s